skip to Main Content
Pertin Paremmat Ritarit

PERTIN PAREMMAT RITARIT

Kukapa ei tykkäisi rapeista ritareista herkullisilla lisukkeilla. Pertin paremmat ritarit syntyvät helposti Leivon Herkkukorpuista ja mascarbonekermavaahdosta, joka on maustettu sitruunatahnalla. Perinteisiä herkkuja uudella tavalla!

Valmistusaika: n. 30min

Annosmäärä:  20 kpl

Ainekset

1 paketti (400g) Leivon Herkkukorppuja

4 dl maitoa

2 kananmunaa

Päälle:

4 dl  Kuohukermaa

200 g  Mascarbone- juustoa

3 rkl Lemon Curd- tahnaa (sitruunatahna)

2 tl vaniliinisokeria

Päälle tuoreita marjoja oman makusi mukaan

Valmistusohje

1. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito.

 

2. Kasta korppuviipaleet munamaidossa. Ruskista pannulla vaaleanruskeaksi. Paista korppuviipaleet kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta.

3. Vatkaa ensin kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sitten mascapone ja sitruunatahna ja jatka vielä hetki vatkausta, niin että juusto on sekoittunut tasaisesti. Mausta vaniliinisokerilla.

4. Tarjoile tuoreiden marjojen tai hillon kanssa!

Facebook Icon